linnearitzman.blogg.se

Life's not about waiting for the storm to pass. Its about learning to dance in the rain.

Glädje, firande och sorg

Allmänt Permalink0
Vi ville absolut döpa Manne i nätsjö, precis som Sigrid. Hon döptes i Juli, mitt i sommaren och Manne i December.. mitt i vintern. Lite Naivt så här i efterhand.. vi fick elda två timmar innan det blev go värme och tur hade vi med väder och vind. 
Det blev ett lyckat, vackert dop.. verkligen! Även om det skulle varit helt fullländat med alla våra vänner, men vi var maxade på 35 pers just på den viktiga platsen. 
 
Igår, 4:e December blev mamma ett år klokare, firade henne på Loka med spa och julbord. S å h i m l as k ö n t &  l y x i g t, det tackar vi världens bästa föräldrar för ! 
 
Anna har varit hemma och gett oss energi till jul. Nu dröjer det inte till självaste julafton, men vi njuter o pysslar prick varje dag så det gör inget om det dröjer. Har några pysselplaner kvar. En gamal mossig gren vi hittade idag ska fyllas med hembakta pepparkakor med glasyr. Apelsiner ska prydas med nejlikor och amarylisar måste flytta in. Lussebröd såklart och Smällkarameller! .. jo och just det, kransar till linneskåpet som vi plockade lingonris till för två veckor sedan. Heltidsjobb detta, det mysigaste jag haft! 
 
Annars? Liten tjej har gett bort sina nappar till nissarna och sorgen om kvällarna har varit stor. Gråtit sig till söms två kvällar nu, inte arg inte sur.. men ledsen, så himla ledsen. Hennes första stora livs sorg. Försäkrade lillebror med gråtiga ögon att det inte är någon fara för honom, -"du kommer få ha dina tuttar lillebon, du är bebis.. har inga tänder än, jag är stoooor, titta många tänder jag har" .... sen brutit ihop igen. Så skönt att hon har nära till känslor och lever ut, snart är allt ett minne blott. Tillomed jag och Frippe tycker ju det är vemodigt. 
sista natten med nappen 💔
Oj, klockan drog iväg. Vi ska till Hammargatan, Sigrid ska göra marsipangrisar med Maja & Melvin, och kanske Ester.. om hon mår bra efter 1,5 års vaccinet, hoppas. 
Kram på dig ! 🌟
Till top