åkertäppan40.blogg.se

Life's not about waiting for the storm to pass. Its about learning to dance in the rain.

Midsommar 2016

Allmänt Permalink0
Sovmorgon till 9, alla vi fyra! Blev sen midsommarfrukost med extra allt till nyhetsmorgon. Passade bra för att Sill-lunchen i älvestorp var inte planerad förrens till 13. Hann förbereda till grillmiddagen och göra oss extra fina. 
Kärt återseende av min bästa vän Lotta och hennes Jonas, sågs sist I Mars! Nu är hon gravid i v.29 och så vacker i kulan, deras bebis kommer i september! 
 
Lunch på bryggan, blomjakt längst vägen, kranstillverkning, jordgubbsfika och dans runt vår otroligt snygga stång. Tror vi gjorde alla rätt ;) En Afton att minnas, Sigrids tredje.. Mannes allra första. Nu längtar vi till att lillebror och bebis i Lottas mage snart gör Sigrid med spring i benen sällskap! Katten Astrid som lekkamrat var helt ok, väldigt lite osämja och gillade göra samma saker. Som att låtsas fiska, leta snäckor i rabatterna och balansera mellan grönsakslanden. 
Ett par bilder jag tog med telefonen, resten ligger i kameran. Som jag är väldigt dålig att lägga upp ifrån. 
 
Från att hota med mängder av regn och typ storm till att det blev en super skön dag var ju det bästa som kunde hända. Väderkänslomännskor som vi är ! ☀️
Till top