linnearitzman.blogg.se

Life's not about waiting for the storm to pass. Its about learning to dance in the rain.

News

Allmänt Permalink0
Sommargarderoben har fått köpstopp!.. Måste bara ha sandaler, till både mig och lillan. Följde med Rebecca till Filipstad i förmiddags för att underhållan Sirian medan hon var på tandkoll. Vi åkte lite tidigare för att hinna gå runt. Det blev shopping, minst sagt. Brännde nästan en tusing var på Tomas kläder, massa snyggt!. När man inte har några förväntningar eller förhoppningar att hitta något så fyndar man som mest. Ja men ni vet, ungefär som att vara opepp innan fest, det partyt blir alltid roligast! Tjejerna var dessutom så nöjda i vagnarna så vi fick nån slags hybris och bara körde. 
Som grädde på moset hade HM-paketet kommit lagom till hemkomst. Mest till Sigrid, så det kändes skönt. Hon är alltid värd kläder ;)
 
Favorit skjorta från hm, och strech shorts från Tomas. Kommer bo i snart!
Små tisher, hängselshorts -som jag bara älskar! Halvlånga leggins, klänning och sommar pyjamaser. Snart kommer ett paket från next också. Fredrik och jag satt en kväll och la beställning, så mysigt att han också tycker att det är kul. Men nu får det räcka med kläder till vår ögonsten också på ett tag, faktiskt! Som sagt, sommargarderoben är klar :) 
Till top