linnearitzman.blogg.se

Life's not about waiting for the storm to pass. Its about learning to dance in the rain.

Nya tider

Allmänt Permalink0
Veckan som kommer har skogstid på schemat, blåbären är högtid att plocka, plocka, plocka och ha till vintern. Inte helt lätt med barnen, blir kortare turer med nån liter åt gången. När Manne sover och Sigrid leker med. Sen får jag ta någon längre tur när klockan slår 16. Finns inget bättre nu, och mygg och fläckflugorna är inte alls lika jobbiga. 
Vilken sensommarvärme som strömmat in, så viktigt att få. Augusti är här med allt vad det innebär. Nystart I sinne, planerar och drömmer. plockar fram gamla tidningar, klipper ut och sparar det jag gillar och blir inspirerad av, trädgård, inredning och mat.
Lägenheten vi bor i är sååå tråkig nu, vill knappt vattna blommorna. Så kan det va när man har I-lands problem. 
 
Efter en lång period med väldig medgörlig tjej, tänkte vi, -vadå treårstrots, hon kanske hoppade över det eftersom hon haft en ordentlig två-årstrots. HA! tji fick vi, Sigrid är super jobbig nu.. och automatiskt vi med. Hon skriker rakt ut och kastar saker när något går emot. Som igår när vi satt på Noras bryggerikrog, med typ 7 bord, försökte förklara att vi skulle flytta ut oss och ta lite kaffe, så hon kan få fortsätta rita där... ungen skriker allt vad hon kan rätt ut så rutorna typ spricker, aldrig att jag hade gjort när jag var liten! Iof utsatte sig aldrig mina föräldrar att gå på finkrog. 
Idag innan frukost blev hon sur för lillebror satt i sin gåstol, (som blivit väldigt intressant).. förklarade att hon får vänta tills han är klar, blir galen och skriker igen.. går bestämt in med henne på sitt rum då alltid samma visa upprepar sig, hon vänder upp och ned på allt. 
Även leksakskorgen i köket och tvättkorgen har blivit utslitna av två andra utbrott idag. Efter gråt och en stund för sig själv ångrar hon sig, ber om ursäkt och halv städar upp, men vill ändå små straffa oss genom att inte svara, mysa lite för hårt med Manne eller springa iväg och skratta när man ska in i bilen. Ja, sen är ju karusellen igång igen. Alltså.... härligt med barn. 
 
Hon är en känslig liten själ, omtänksam, rolig och dramatisk med ett hjärta av guld. Gud så jag älskar den där lilla ilskbiggan ❤️
Till top